Der kan være mange grunde til at tage denne test.
De fleste af dem er fjollede.

Men der kan også være enkelte individer, der rent faktisk overvejer at tilmelde sig YACS, sammen med en flok andre ...tja ... hvad er det egentlig for nogen typer, der deltager?

Find din plads i Adventure Race og bliv klogere på hvilken distance der passer til dig? Skal du køre med om DARU-titlen, eller skal du bare have en uforglemmelig oplevelse i naturen med 2 løbe-kammerater?
start
tryk ENTER
Din score blev:
 
{{var_score}}

Anbefalet distance:
Publikum


Du er bedst til bare at se på. Selvom du måske nok synes at action og ekstremsport er fedt, så er træning ikke lige noget for dig. Men der skal nok blive masser at se på lørdag d 2 september på Papirfabrikken i Silkeborg.

Der fås action i sin rette indpakning: siddende med en kold fadøl i hånden

I år får vii desuden besøg af Riising og mor, som skal prøve kræfter med Adventure Race. De kan følges på tæt hold eller på storskærmen
Din score blev:
 
{{var_score}}

Anbefalet distance:
FIGHTER


Du er i helt ok form, og tørster efter en begivenhed, der er både større og sjovere end blot endnu et motionsløb. Du elsker udfordringer og glæder dig allermest til at se hvilke special events der venter. Rafting og klatring lokker mere end 15 km ekstra på skovstierne.
Tilmeld jer nu
tryk ENTER
Din score blev:
 
{{var_score}}

Anbefalet distance:
CHALLENGE


Du har prøvet det før.

Du ved hvad det handler om og elsker at blive skubbet helt ud til kanten. Et maraton er kedeligt og et triatlon er for forudsigeligt. Du vil udfordres på både fysik, teknik og orientering og elsker kombinationen af den lange rute og de mange discipliner.
Tilmeld jer nu
tryk ENTER
Din score blev:
 
{{var_score}}

Anbefalet distance:
MASTER


Træthed eksisterer ikke og tyngdekraften skal virkelig til at træne igennem for at slå dig til september. Den eneste barriere din krop anerkender, er dit blods kogepunkt. Du brænder for de lange udmattende stræk og har et tættere forhold til dit kompas end din ægtefælle.
Tilmeld jer nu
tryk ENTER